KT-Projects

Installateur van centrale verwarming

KT-Projects uit Brasschaat is uw specialist voor de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, condensatie ketels , zonnepanelen, zonneboilers en ventilatie & sanitaire installaties. Tegen een eerlijke prijs zorgen wij voor een energiezuinige installatie met een perfecte afwerking. En dit steeds volgens de geldende ecologische en wettelijke normen. U wint dus twee keer. U kan dus ook op ons beroep doen voor de herstelling of vervanging (ook onderdelen) van uw oud toestel of voor de plaatsing van een volledig nieuw toestel bij renovatie of nieuwbouw.
Contacteer ons Offerte aanvragen
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag een concrete offerte op maat?
Gratis offerte aanvragen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
K

Installatie en herstelling airconditioning

Een airconditioner is een lucht-lucht warmtepomp die uw woning comfortabel afkoelt in de zomer. Moderne airconditioners zijn stil, hebben een mooi design en zijn gemakkelijk in gebruik. Toestellen die werken met het koelgas R32 zijn milieuvriendelijker en zuiniger. Met airconditioning kan u ook verwarmen in de winter.

Vraag vrijblijvend advies

De regio’s waar wij u van dienst kunnen zijn

Wij zijn actief in Schoten, Schilde, ’s Gravenwezel, Sint-Job-in-’t-Goor, Brecht, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, Wijnegem, Merksem, Deurne, Berchem, Antwerpen, Borsbeek, Mortsel, Wommelgem, Kalmthout, Wuustwezel, Malle, Zoersel, Ranst, Zandhoven, Boechout, Hove, Edegem en Aartselaar.